RUS NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Karlos Alkaraz u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu

Novosti online

31. 07. 2024. u 16:23

Treći teniser sveta, a drugi nosilac na olimpijskom turniru, Karlos Alkaraz, silovito se probio među osmoricu najboljih na pariskim igrama.

РУС НИЈЕ ЗНАО ШТА ГА ЈЕ СНАШЛО! Карлос Алкараз у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

On je u osmini finala za rivala imao Rusa koji nastupa kao "neutralni sportista", Romana Safiulina i - pobedio ga je za tačno sat i po.

Alkaraz je bez gospodario terenom, a nakon što je uz dva brejka "otvorio" ovaj meč, nijednog trenutka nije morao da strepi za rezultat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Osvojio je 61 od 105 odigranih poena, pravio nizove i od deset uzastopno dobijenih razmena, "na mreži" osvojio 64% poena koje je tamo odigrao i nastavio sa uspesima na pariskoj šljaci.

Njegov naredni rival biće Amerikanac Tomi Pol, deveti nosilac, koji je Francuza Korentana Mutea, inače 69. tenisera sveta, pobedio sa 7:6(6), 6:3.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Đoković je pobedio neugodnog Dominika Kepfera posle zanimljivog duela, pa ga čeka meč sa Stefanosom Cicipasom.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, ne samo ono što Novak Đoković na njima radi, već i sve ono najvažnije i najzanimljivije o Igrama - pratite ih na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!