KAKAV ČOVEK! KAKVA EKIPA! Svi pričaju o onome što je Nikola Jokić uradio na kraju meča Srbija - Portoriko

Novosti online

31. 07. 2024. u 19:06

NIKOLA Jokić obeležio je fantastičan meč košarkaške reprezentacije Srbije u 2. kolu Olimpijskih igara, u kome su Portorikanci bili rival "orlova".

КАКАВ ЧОВЕК! КАКВА ЕКИПА! Сви причају о ономе што је Никола Јокић урадио на крају меча Србија - Порторико

Screenshot: RTS

Podsetimo, Srbija je deklasirala Portoriko, Jokiću je samo asistencija nedostajala za tripl-dabl, ali je aktuelni MVP NBA lige oduševio ljubitelje košarke još nečim.

Naime, u samoj završnici utakmice, kada je najbolji košarkaš sveta odmarao na klupi, šansu je dobio, pored ostalih, i Dejan Davidovac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Davidovcu, ovo, naravno, nije debi - u pitanju je osvajač srebra na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u košarci, ali činjenica da se i on, kao rezervista, u finišu upisao u listu strelaca izazvala je erupciju Jokićevog oduševljenja.

Skakao je, radovao se najbolji na planeti, kao dete proslavljajući pogodak "Dede", kako glasi Davidovčev nadimak, a odmah potom oduševljeno je pozdravio i odluku selektora Pešića da u igru uđe i rezervni centar, Uroš Plavšić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovi Jokićevi potezi, kao i oduševljenje svih rezervista na svaki dobar potez koji su izvodili "orlovi" na terenu - samo je potvrda nestvarnog zajedništva koje vlada u reprezentaciji Srbije.

Jer, možda su Amerikanci stvarno bolji, bar su to pokazali u pripremnom periodu i na startu olimpijskog turnira, ali ovakav timski duh - još nije viđen na ovim Igrama.

A to je duh iz zemlje košarke.

Jokić je svojim ponašanjem samo podsetio svet na to odakle su on i saigrači.

BONUS VIDEO: KOŠARKA SPAJA! Navijači Srbije i Portorika napravili šou pred olimpijski meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!