ZVEZDA SAZNALA POTENCIJALNE RIVALE: Evo na koga mogu crveno-beli u plej-ofu za Ligu šampiona

Tanjug

31. 07. 2024. u 23:03

FUDBALERI Crvene zvezde će u ponedeljak, 5. avgusta, putem žreba za plej-of Lige šampiona saznati protivnika sa kojim će se sastati u poslednjoj rundi kvalifikacija za najkvalitetnije klupsko takmičenje.

ЗВЕЗДА САЗНАЛА ПОТЕНЦИЈАЛНЕ РИВАЛЕ: Ево на кога могу црвено-бели у плеј-офу за Лигу шампиона

FOTO: M. VUkadinović

Kako je saopšteno na sajtu šampiona Srbije, crveno-beli će biti među povlašćenim timovima na predstojećem žrebu, a potencijalni protivnici su joj:

Karabag - Ludogorec

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Slovan Bratislava - Apoel
Bode Glimt - Jagelonija
Sparta Prag - FCSB
Galatasaraj

Prve utakmice plej-ofa igraće se 20. i 21. avgusta, a revanš mečevi 27. i 28. Pobednici će u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi u Ligu Evrope.

BONUS VIDEO: SJAJAN DEBI: Duarte posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za 4:0

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!