SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Reprezentativci Srbije žestoko pokradeni u Parizu

Novosti online

01. 08. 2024. u 07:53

ONO što su doživeli srpski sportisti juče u Parizu je blago rečeno skandalozno.

СКАНДАЛ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА! Репрезентативци Србије жестоко покрадени у Паризу

Foto: Profimedia

Naime, naše četiri reprezentacije su žestoko oštećene, slučajno ili namerno, procenite sami. Prvo Nemanja Majdov, jedan od glavnih favorita za medalju u džudu u kategoriji do 90 kilograma. Srbin je poražen od Grka Teodororosa Celidisa posle tri opomene sudija, što ga je žestoko razbesnelo, pa je poslao sasuo silne uvrede na račun vodećih ljudi takmičenja.

Screenshot / Instagram / Nemanja Majdov

 

Posle njega na borilište je izašla Natalija Šadrina, koja je izgubila od Kineskinje Venlu Jang, odnosno pitanje je da li je izgubila, ali sudije su tako odlučile i ostavile Ruskinju pod srpskom zastavom bez polufinala i medalje. Žalili su se iz našeg tima i zažalili, još jedan takmičar koji nastupa za Srbiju je oštećen. Vahid Abasov je na sumnjiv način izgubio od Britanca Luisa Ričardsona 3:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

 

I dok smo patili zbog poraza srpskih reprezentativaca, isplivao je dokaz i da su odbojkašice žestoko oštećene protiv Amerike. 

Odbojkašice Srbije tesno su poražene od rivalki iz Amerike na Olimpijskim igrama u Parizu s rezulatom 3:2. Srpski navijači tvrde da je naša selekcija oštećena kada se lomio meč, a na društvenim mrežama su objavili snimak gde se vidi kako jedna reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država dira mrežu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Dirala je mrežu Amerikanka kada je ruku povlačila 101 odsto. Ovo je odlučilo pobednika. Idemo dalje, devojke, karma je čudo! Bravo za povratak", napisao je jedan navijač.

Tako da pored toga što se juče nismo proslavili na Olimpijskim igrama, žestoko smo oštećeni i to u četiri slučaja, dva su možda i medalja. Nadamo se da danas neće biti grešaka na račun Srba i Srbije.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!