STIGLA GA JE KARMA! Rafael Nadal dobio šamar koji je i te kako zaslužio

Novosti online

01. 08. 2024. u 08:46

Rafael Nadal oprostio se od Olimpijskih igara u Parizu nakon što je u dublu sa Karlosom Alkarazom poražen od američkog dvojca Ostin Krajiček i Radživ Ram sa 2:0. Pre toga, u singlu je eliminisan od Novaka Đokovića identičnim rezultatom - 2:0.

СТИГЛА ГА ЈЕ КАРМА! Рафаел Надал добио шамар који је и те како заслужио

FOTO: Tanjug/AP

Nakon eliminacije sa Olimpijskih igara, Rafael Nadal se oglasio na Instagramu, a posebne reči imao je za Karlosa Alkaraza.

"Hvala ti, Karlose. Idi na zlato! Navijamo za tebe", napisao je Nadal.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lepe reči imao je Karlos Alkaraz za Rafaela.

"Hvala ti, Rafa, za ovu nedelju i što si delio teren sa mnom igrajući za Španiju. Nismo mogli da pobedimo danas, ali nosim mnogo stvari za budućnost! Bilo je posebno", napisao je Alkaraz na Instagramu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

 

Kraj karijere Rafe Nadala je sve bliži... "Kralj šljake" nije igrao Dejvis kup u poslednje dve godine, što znači da ne ispunjava primarne uslove da igra na Olimpijskim igrama. 

Ipak, našao se u Parizu jer ispunjava jedan od četiri uslova za izuzetak od tog pravila – a to je da se igrač "u prošlosti isticao u Dejvis kupu ili na Olimpijskim igrama". Mnogi su smatrali da Nadal ne treba da igra jer već neko vreme nije u formi i da treba da prepusti mesto nekom drugom igraču.

Ipak, Nadal je nastupio i već je završio svoju priču u Parizu. Ispao je u singlu i dublu.

- Rafu je stigla karma, setimo se samo kako je uopšte došao do toga da igra ovde. Sada je gotovo i tako je moralo biti - napisao je jedan španski navijač.

Olimpijski turnir u tenisu se nastavlja, a u Parizu Novak Đoković u četvrtfinalu igra protiv Stefanosa Cicipasa. Meč bi trebalo da počne danas, u četvrtak, 1. avgusta, od 19 časova.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!