OGLASIO SE KARLOS ALKARAZ! Španac besan na organizatore Olimpijskih igara, ne može da veruje šta mu rade

Novosti online

01. 08. 2024. u 09:01

KARLOS Alkaraz je i te kako umoran. Šampion Rolan Garosa i Vimbldona juče je prvo igrao u singlu, pa sinoć u dublu, a danas već u 14 časova mora ponovo na teren. Protivnik u četvrtfinalu je Tomi Pol. U roku od 24 časa odigraće tri partije.

ОГЛАСИО СЕ КАРЛОС АЛКАРАЗ! Шпанац бесан на организаторе Олимпијских игара, не може да верује шта му раде

FOTO: Tanjug/AP

To je razbesnelo mladog tenisera:

– Ne znam zašto ovakav program, zašto su moj meč stavili prvi na program – nije pravo 21-godišnjem Špancu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Objašnjenje je lako dati, Tomija Pola kasnije po podne čeka polufinale dubla sa Tejlorom Fricom protiv Endija Marija i Denija Evansa. U tome i jeste problem sa olimpijskim programom, nema dovoljno vremena kao na grend slemovima da se igra svaki drugi dan. Naravno, to nimalo neće olakšati posao Alkarazu.

– Nemam drugog izbora, moram da prihvatim stvari onakvim kakve jesu. Moram maksimalno da iskoristim vreme između dva meča kako bih se odmorio. Svestan sam da ako budem dobro igrao, imam šanse da donesem Španiji medalju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ne krije da mu nije lako zbog poraza u dublu sa Nadalom.

– Malo sam razočaran jer sam svestan da više nećemo imati priliku da igramo zajedno, da se naša lepa priča ovde završila. Bilo je to nezaboravno iskustvo. Moj san je još od dečačkih dana bio da igram sa Rafom, da učim od njega i to se ostvarilo. Sada ću pokušati da izvučem pozitivna iskustva, a istina je da je sve bilo čudesno.

Ako savlada Pola, Alkaraz će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Kaspera Ruda i Feliksa Ože-Alijasima.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!