ŠTA RADI OVAJ DEČKO!? Maršan čisti konkurenciju na Olimpijskim igrama

Novosti online

01. 08. 2024. u 09:20

Francuski plivač Leon Maršan osvojio je sinoć zlatnu medalju na 200 metara prsno na Olimpijskim igrama u Parizu.

ШТА РАДИ ОВАЈ ДЕЧКО!? Маршан чисти конкуренцију на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

Maršan je osvojio zlato novim olimpijskim rekordom od 2:05,85 minuta.

On je prethodno sinoć osvojio i zlato u disciplini delfin, a ukupno u Parizu ima tri zlatne medalje, pošto je trijumfovao i na 400 metara mešovito.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U disciplini 200 metara prsno srebro je osvojio Britanac Zek Stableti Kuk sa 0,94 sekundi zaostatka, a bronzu Holanđanin Kaspar Korbo sa 2,05 sekundi zaostatka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!