UZNEMIRUJUĆE SCENE U PARIZU: Olimpijac povraća zbog plivanja u kontaminiranoj Seni?! (VIDEO)

Filip Milošević

01. 08. 2024. u 09:48

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom jedan od takmičara posle plivačkog dela triatlona povraća.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ СЦЕНЕ У ПАРИЗУ: Олимпијац повраћа због пливања у контаминираној Сени?! (ВИДЕО)

Foto: Tviter/Skrinšot/Priyant1987

– Jesam li jednom povratio? Ne, povratio sam deset puta… Poslednjih četiri kilometra su bili strašni, počeo sam da osećam mučninu i bilo mi je užasno vruće – rekao je Mislavčuk pred kamerama.

Olimpijski triatlon u Parizu uključivao je 1,5 kilometara plivanja u Seni, uz 40 kilometara biciklističke vožnje i 10 kilometara trčanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Takmičenje je održano pri temperaturama koje su dostizale 30 stepeni Celzijusa. Problemi sa zagađenjem reke, koji su postali vidljivi nakon kiše nekoliko dana pre događaja, doveli su do velike polemike o bezbednosti i uslovima za plivanje. Tri dana pre trke, nivo fekalija u vodi Sene premašio je sanitarne granice, što je rezultiralo odlaganjem trke za jedan dan.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!