NEBULOZA VEKA! Sramne optužbe iz BiH: "Srbi su nečasnim radnjama uzeli zlato, Mikec čegrtaljkom ometao rivale"

Novosti online

01. 08. 2024. u 13:52

DA je prvi april pa da i poverujemo da se mogao jedan ovakav tekst naći na jednom eminentnom portalu, a ovako je skandal kakav se ne pamti u regionu.

НЕБУЛОЗА ВЕКА! Срамне оптужбе из БиХ: Срби су нечасним радњама узели злато, Микец чегртаљком ометао ривале

FOTO: Tanjug/AP

Zamislite, "sport sport ba" je optužio Srbe da su nečasnim radnjama uzeli zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. 

Toliko su se naširoko komšije raspisale i bavile istraživačkim novinarstvom, da su čak i promašili gde se održavalo takmičenje, oni su stavili prestonicu Francuske, a nadmetanja su bila u Šatoruu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A onda su poentirali sa glupostima:

-  Goran Mikec je pratio meč sa tribina i u ruci držao čegrtaljku koju je koristio da dekoncentriše rivale i da daje signale srpskim takmičarima kada da traže tajm-aut i da prekinu nalet turskih predstavnika. Dok su Zorana i Damir bili fokusirani na takmičenje, Goran i Jelena Arunović bili su zaduženi za taktiku koja možda prelazi okvire sportskog ponašanja - navodi se u tekstu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prema njihovim navodima, Goran je koristio čegrtaljke da bi signalizirao Jeleni kada da traži pauzu i to je rezultiralo preokretom srpskih sportista. Interesantno je da se niko od samih takmičara na to nije žalio, kao i da niko drugi nije primetio bilo šta što bi moglo da izgleda nesportski...

Nebuloza veka koju mogu jedino smisliti Bosanci i otkriti nešto što niko od organizatora nije video, a još gore, optužiti olimpijske šampione za tako nešto. Vi plačite, mi slavimo Damira i Zoranu.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone