"ŠTA SADA? DA SE MOLIM BOGU!" Novak Đoković ljubio krst posle povrede i pobede, pa priznao: Zabrinut sam!

Дарко Николић
Darko Nikolić

01. 08. 2024. u 21:25 >> 21:32

Novak Đoković i Stefanos Cicipas sastali su se u četvrtfinalu olimpijskog teniskog turnira, a posle istinske drame, zbog nove povrede kolena, Noletu je laknulo kada je meč okončan.

ШТА САДА? ДА СЕ МОЛИМ БОГУ! Новак Ђоковић љубио крст после повреде и победе, па признао: Забринут сам!

Screenshot: RTS

Podsetimo, Đoković je nakon teniskog trilera uspeo da 11. put u nizu pobedi Cicipasa, iako je gubio sa 0:4 u drugom setu, a onda je ovako reagovao u intervjuu za RTS pokraj Centralnog terena teniskog kompleksa na Rolan Garosu:

- Zabrinut sam. Jako. Iskreno. Ne znam šta da kažem. Završio jesam meč, ali... Ne znam. Da li sam se udario, da li sam proklizao. Sve je veoma ličilo na 4. kolo Rolan Garosa, kada sam isto završio meč, pa sledećeg dana saznao da sam doživeo tešku povredu kolena. Tako da, eto... Ne znam šta bih vam rekao. Drago mi je za pobedu, ali zabrinut jesam pred sledeći dan. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje šta treba da se u petak dogodi ga vidimo na terenu, a za taj dan je planirano polufinale sa Lorencom Muzetijem, Novak je izvukao krstić koji nosi oko vrata, i poljubio ga.

- To treba da se dogodi. Molim se Bogu da bude sve okej. Hvala - rekao je Đoković za RTS i otišao dalje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A to dalje bilo je do kamere Eurosporta.

Pred njom je istakao sledeće:

- Ne znam ni sam šta bih vam rekao. Moram sada da vidim sa lekarskim timom šta mi je činiti. Dobra je stvar što sam završio meč pobedom, ali sam isto tako završio i meč 4. kola Rolan Garosa, pa sam onda saznao da sam pokidao meniskus. Što se tiče onog što sledi... Znam da se sada igra dan za danom, a u ovom trenutku ne znam koji je termin meča, ali... Muzeti je dobio Zvereva danas, u sjajnoj je formi. Igrao je na poslednjih 5, 6 turnira bar u polufinalu, a imali smo i onaj neverovatan, skoro do zore, duel u 3. kolu Rolan Garosa. Nadam se da ću biti fizički spreman za taj duel, jer će to biti neophodno da bih pokušao da dođem do pobede - istakao je najbolji teniser na svetu.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone