NE MARI ZA TVRDNJE DA JE MUŠKARAC: Alžirska bokserka koja je potresla čitav svet razmišlja samo o jednome!

Novosti online

02. 08. 2024. u 07:00

Pažnja svetske javnosti bila je danas na olimpijskom turniru u boksu u kojem je italijanska bokserka Anđela Karini predala meč Alžirki Iman Helif zbog prevelikih bolova u predelu nosa koje je dobila od prejakih udaraca protivnice, a sada se Helif oglasila.

НЕ МАРИ ЗА ТВРДЊЕ ДА ЈЕ МУШКАРАЦ: Алжирска боксерка која је потресла читав свет размишља само о једноме!

FOTO: Tanjug/AP

 Ona je u izjavi posle meča govorila samo o svojoj želji da donese Alžiru medalju, ne komentarišući brojne navode svetskih medija koji su postavili pitanje njenog pola.

 - Želim da alžirski narod zna da dajem sve od sebe da bi se oni osećali ponosno. Morate da idete korak po korak da biste stigli do divne medalje. Jedan – dva – tri – živeo Alžir! - glasi izjava Iman Helif posle pobede nad Anđelom Karini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Helif 2023. nije dobila dozvolu da se takmiči u ženskoj konkurenciji, ali je joj je u Parizu nastup dozvoljen.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!