NOVO IZNENAĐENJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Ispao dvostruki finalista Rolan Garosa!

Novosti online

01. 08. 2024. u 20:02

Kanadski teniser Felisk Ože-Alijasim savladao je Kaspera Ruda rezultatom 2:1 (6:4, 6:7, 6:3) i plasirao se u polufinale Olimpijskih igara.

НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Испао двоструки финалиста Ролан Гароса!

FOTO: Tanjug/AP

Od počekta kanađanin je igrao sjajno i Ruda naterao na veliki broj grešaka. Norvežanin koji je važio za velikog favorita s obzirom na njegove razultate na šljaci, ali ništa od toga se nije videlo u ovom meču.

U prvom setu je jedan brejk bio dovoljan da uzme ovaj deo igre Ože-Alijasim. U drgom setu desila se prava drama. Rešen je tek posle taj brejka, a Rud je ostao u susretu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Treći segment igre u potpunosti je pripao Kanađaninu koji je napravio fantastičan rezultat za svoju zemlju jer će imati priliku da se bori za medalju, prvu na Olimpijskim igrama.

Ože-Alijasim će u polufinalu igrati protiv Karlosa Alakaraza.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo