DA LI JE MOGUĆE? Novak Đoković otkrio kakve su prve indikacije o povredi kolena!

Đ. Samoilović

01. 08. 2024. u 22:06

Novak Đoković pobedio je Stefanosa Cicipasa uprkos povredi u drugom setu, a navijače je zabrinula njegova povreda kolena o kojoj je govorio nakon meča.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Новак Ђоковић открио какве су прве индикације о повреди колена!

FOTO: Tanjug/AP

Skoro dva meseca nakon povrede na Rolan Garosu Novak Đoković je ponovo na Filip Šatrijeu proklizao, osetio jak bol u istom kolenu, a nakon meča govorio je o povredi. 

- Videćemo kako će biti i kakvi će biti rezultati testova. Fizio daje pozitivne indikacije da koleno nije oštećeno. Povreda se desila prilikom proklizavanja, oštar bol je trajao tri ili četiri gema i onda je krenulo da popušta pa sam mogao da izdržim do kraja. Podseća na Rolan Garos kada sam izdržao, a sutra sam morao da predam. Zabrinut sam jako, moram da odradim testove sa svojim timom. Biće večeras, sada, a nešto i sutra kada prespavam. Da vidimo kako će reagovati koleno jer je sveže posle operacije, poručio je Novak Đoković nakon meča. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Imao je Grk veliku prednost u drugom setu, ali je Novak uspeo da preokrene. 

- Skoro da sam se pozdravio sa drugim setom, ali sam se vratio na 0:4, imao je i 5:4 i 40:0, riternirao sam sjajno i ušao tajvrejk jer sam igrao čvrsto. Servisi su ubitačno oružje, iznenadio me je kako je ulazio na bekhend i igrao je na visokom nivou, ali i ja. Bio je odličan meč. Pomešana su mi osećanja, srećan sam i zabrinut.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Govorio je Novak o fizičkoj pripremljenosti. 

- Nisam igrao finale ni u Pekingu, nadam se da sam fizički spreman, ako jesam, mogu da pobedim svakog. Naspavaću se i nadam se da ću biti spreman.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo