SRBIJA OVO NE PAMTI! Novak Đoković ne planira da posluša lekara?!

Дарко Николић
Darko Nikolić

01. 08. 2024. u 22:54

Novak Đoković i Stefanos Cicipas sastali su se u četvrtfinalu olimpijskog teniskog turnira, a posle istinske drame, zbog nove povrede kolena, Nole je izgovorio nešto što se ne pamti u našem sportu.

СРБИЈА ОВО НЕ ПАМТИ! Новак Ђоковић не планира да послуша лекара?!

Screenshot / Eurosport

Podsetimo, Đoković je nakon teniskog trilera uspeo da 11. put u nizu pobedi Cicipasa, iako je gubio sa 0:4 u drugom setu i iako je povredio nedavno operisano koleno, a onda dao nekoliko kratkih intervjua.

U jednom je ljubio krst i molio Boga da sve bude kako treba, u drugom više pričao o narednom, neočekivanom rivalu, a za američki NBC je istakao - da će igrati čak i ako lekari kažu da ne treba to da radi!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U razgovoru za čuvenu medijsku stanicu iz Sjedinjenih Američkih Država on je najpre istakao da je problem sa kolenom izvazao "već viđeni" osećaj, kao kada je pokidao meniskus tokom Rolan Garosa.

- Nadam se da to nije slučaj ovog puta. Ne znam. Iskreno sam zabrinut - rekao je Nole i naglasio da čeka procene njegovog medicinskog tima pre nastupa u polufinalu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A onda, pravi mali šok, i to kao nestvarna potvrda koliko mu je stalo da osvoji medalju za Srbiju:

- Čak i da doktor kaže da nije okej, ja ću verovatno izaći na teren i probati da igram. Ovo su veoma retke prilike, da se borite za medalju za svoju zemlju, pa ću dati sve što je moguće dati u naredna 24 sata da sebe dovedem u poziciju da se borim za medalju za Srbiju - istakao je Novak Đoković.

Igrati sa teško povređenim kolenom ne samo da je rizik po ishod takvog meča, već i za nastavak karijere. Ona može biti okončana u slučaju drastičnog pogoršanja povrede, tim pre što je čitava situacija sa kolenom i te kako sveža - operacija je obavljena upravo u Parizu, 5. juna, dakle pre nepuna dva meseca.

Ali... 

Ako se Nole stvarno usudi na taj potez, da prkosi eventualnoj preporuci lekara da ne igra, ma koliko to bilo opasno - to bi bila samo slika njegove rešenosti da ostvari jedini neostvareni teniski san: da kao član tima Srbije postane olimpijski šampion.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)