ZAŠTO, NOLE, SRPSKI PATRIOTO? Španci nikada bednije udarili na Novaka Đokovića

Novosti online

02. 08. 2024. u 07:41

Sedmi dan Olimpijskih igara u Parizu, kada se radi o srpskim sportistima, biće u znaku Novaka Đokovića, koji od 19 sati igra protiv Italijana Lorenca Muzetija za finale i obezbeđenu medalju.

ЗАШТО, НОЛЕ, СРПСКИ ПАТРИОТО? Шпанци никада бедније ударили на Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Nole, povređen operisan u godinama kada su svi sportisti uglavnom u penziji, bori se sa mladim lavovima, što očigledno smeta drugima, naročito Špancima, čijeg je jednog omiljenog sina već poslao u penziju, a drugome će, ako Bog da, u finalu pokazati ko je teniski tata. 

A do tada možete da ga pljujete, kao što to radi španski portal "Klej", koji je sramno udario na Đokovića. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pred borbe za medalje na OI u Parizu, pustili su tekst pod naslovom: Dan kada je Đoković napustio svog partnera i odustao od medalje za Srbiju".

U nastavku vam prenosimo deo teksta:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak Đoković nikada nije jasno objasnio: Zašto je na dan kada je mogao da osvoji medalju za svoju zemlju odlučio da odustane i otišao kući?"

"Đoković i dalje pobeđuje, i dalje je nasmejan i još uvek svira violinu za svoju ćerku Taru, iako ga to sve više košta, gura do krajnjih granica. On je to učinio još jednom u četvrtak pobedivši Grka Stefanosa Cicipasa.

Ako pobedi u svom sledećem meču protiv Lorenca Muzetija, biće u borbi za zlato. Ako izgubi, imaće šansu za bronzu, istu šansu koju je dva puta propustio u Tokiju - jednom porazom, jednom bežanjem.

Španski portal se potom osvrće na dešavanja u Tokiju. Ističu da je Novak bio opsednut "zlatnim slemom", da je došao na OI posle osvajanja Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona i da je silno želeo zlatnu medalju, ali je nakon poraza od Zvereva i Karenja Buste ostao bez ičega.

Osvrću se na činjenicu da je na kraju odustao od borbe za bronzu u "miksu".

"Đoković je imao u rukama bronzanu medalju, ali nije želeo da igra meč za bronzu u mešovitom dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović", pišu Španci.

"Stojanovićeva je imala priliku da osvoji olimpijsku medalju jednom u životu, a saznala je nekoliko minuta pred meč da je ostala bez partnera. Eventualna bronza, po svemu sudeći, Đokoviću ništa nije značila, ali to bi bio vrhunac karijere tada 25-godišnje Stojanović".

"Tog pandemijskog leta Stojanovićeva je patila dvostruko: I pre nego što je saznala da će joj partner oduzeti šansu da se bori za medalju, legija Đokovićevih trolova počela je da je napada. Optužili su je da je odgovorna za iscrpljenost srpske sportske zvezde i neuspeh u osvajanju zlata u singlu" piše "Klej" i prenosi izjavu Nine Stojanović.

"Nije bio lep osećaj čitati te komentare".

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone