DA LI JE MUŠKO ILI ŽENSKO? Pojavile se fotografije iz detinjstva bokserke koja je uzdrmala Olimpijske igre

Novosti online

02. 08. 2024. u 08:34

Velika bura nastala je zbog predstavnice Alžira Imane Kelif na Olimpijskim igrama u Parizu, bokserke čiji pol se ne zna. Mnogo je onih koji tvrde da je ona zapravo muško, dok ima i onih koji navode da je ona žensko.

ДА ЛИ ЈЕ МУШКО ИЛИ ЖЕНСКО? Појавиле се фотографије из детињства боксерке која је уздрмала Олимпијске игре

FOTO: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije Imane Kelif iz detinjstva.

"Žena je bila, jeste i biće zauvek, zbog dezinformacija koje su se širile optužujući Imane Kelif, ovu muslimanku da je transrodna osoba su laži! Te operacije su potpuno zabranjene u Alžiru", napisala je jedna korisnica društvene mreže Iks.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Imane Kelif plasirala se u narednu rundu Olimpijskih igara nakon što joj je Italijanka Anđela Karini predala meč nakon pola minuta borbe.

"Ovo za mene nije poraz. Veliki je uspeh uopšte ući u taj ring. Ali kad me drugi put udarila, više nisam mogla disati. Bez obzira na sve, čast mi je bila nastupiti na Olimpijskim igrama", poručila je Karini, prenosi Index.hr.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)