SKANDAL KAKAV OLIMPIJSKE IGRE NE PAMTE! Otac zlatne Hrvatice uhapšen u Parizu, sramna odbrana komšija

Novosti online

02. 08. 2024. u 09:27

Boris Matić, otac hrvatske džudistkinje Barbare, koja je u sredu osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, priveden je juče zbog sumnje na seksualni napad na volonterku.

СКАНДАЛ КАКАВ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ НЕ ПАМТЕ! Отац златне Хрватице ухапшен у Паризу, срамна одбрана комшија

Foto: Profimedia

Volonterka (24) je prijavila policiji da ju je otac Barbare Matić prisilno poljubio dok je slavio pobedu svoje ćerke u četvrtfinalu na OI. 

Ona je bila šokirana ponašanjem Matića, kaže da je pokušala da ga odbije, ali da ju je on naterao na poljubac. Ceo incident ubrzo je prijavljen nadležnim organima, koji su brzo reagovali, pa se između ostalog navodi da je tužilaštvo slučaj dodelilo policijskoj stanici 7. okruga u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa druge strane, Hrvati prenose da nije bilo nikakvog hapšenja u Parizu! Za "Jutarnji" se oglasio generalni sekretar Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač, koji je istakao da je Barbarinog oca lično odveo u policijsku stanicu nakon što je stigao poziv.

"Ono što sa sigurnošću mogu reći je da nije bilo nikakvog hapšenja. Francuska policija je u sredu kasno uveče oko 23 sata došla u hotel i uručila gospodinu Matiću, ocu naše zlatne olimpijke, papir, u kojem je pisalo u koje vreme i u koju stanicu sutradan mora da se javi. Dakle, nije bilo hapšenja. Ono što smo uspeli saznati od gospodina Matića je da se radi o nesporazumu i HOO, dok ne dobije drugačije informacije, tako ga i tretira", rekao je Krajač u izjavi hrvatskim medijima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Generalni sekretar dodao je i pojedine detalje o slučaju.

"Baš sam ja bio taj koji ga je ujutro odveo u stanicu i ono što mogu reći da gospodinu Matiću nije bilo jasno zbog čega se mora javiti u policiju. Želim naglasiti da on nije član delegacije Hrvatskog olimpijskog odbora, ali naravno da smo mu se stavili na raspolaganje oko bilo kakve pomoći. Pravne i ostale. Uključilo se i Hrvatsko veleposlanstvo u Parizu i u vrlo kratkom vremenu koje smo imali na raspolaganju pronašli smo mu ovdašnjeg advokata koji govori i hrvatski jezik", rekao je Krajač i dodao:

"Niko iz HOO nije bio na tribini da bismo mi tačno znali što se toliko dogodilo. U četvrtak oko 20.30 gospodin Matić je i dalje u policiji i čeka sudiju da se uzme njegova izjava. Hoće li se to dogoditi večeras ili sutra, ne znam. Policija je još ranije uzela i izjavu osobe koja ga je prijavila."

BONUS VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone