JAGO I KABOKLO ČEKAJU RASPLET: Košarkaši Brazila pobedili Japan, ali...

Novosti online

02. 08. 2024. u 13:05

Košarkaši Brazila predvođeni strelcem 33 poena Brunom Kaboklom pobedili su Japan s rezultatom 102:84 u meču trećeg kola grupe B i tako sačuvali teoretske šanse da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara.

ЈАГО И КАБОКЛО ЧЕКАЈУ РАСПЛЕТ: Кошаркаши Бразила победили Јапан, али...

FOTO: AP/Tanjug

Brazil je posle prve deonice vodio s 31:20, a čak 15 poena u tom periodu dao je Bruno Kaboklo, zvanično još uvek član Partizana. Na poluvremenu je bilo 55:45 za Brazil. Japan se u trećoj deonici vratio, pa je Brazil u poslednjih 10 minuta ušao sa samo plus četiri (77:73).

Brazilci su ipak uspeli da se odlepe sredinom poslednje deonice i prelome meč. Raspoloženi Kaboklo je predvodio Brazil sa 33 poena (9/15 dvojke, 4/4 trojke, 3/4 slobodna bacanja) i 17 skokova, Vitor Benite je dao 18 poena, Marselinjo Uertas 13, a Jago dos Santos je uz sedam poena (1/4 dvojke, 1/4 trojke, 2/2 bacanja) imao i po četiri skoka i asistencije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Japan je u odsustvu povređenog najboljeg igrača Ruija Hačimure poenterski predvodio Džiš Hokinson sa 26 poena. Juki Kavamura je dao 21, Juta Vatanabe 14, a Judaj Baba 11.

Brazil je pobedom obezbedio treće mesto u grupi B, sa pobedom i dva poraza, sa koš razlikom minus sedam čeka rasplet u preostale dve grupe da bi saznao da li može u četvrtfinale Olimpijskih igara. Japan je poslednji u grupi B i završio je učešće na Igrama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE STANICE KARAVANA HUMANOSTI – VELIKA AKCIJA ZA POMOĆ ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA NASTAVLJENA U SMEDEREVU I KRALJEVU