ALKARAZ ČEKA ĐOKOVIĆA: Španac razbio Feliksa i plasirao se u finale Olimpijskih igara

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 08. 2024. u 14:59

KARLOS Alkaraz je obezbedio medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. On je razbio Feliksa Ože-Alijasima sa 6:1, 6:1 i poslao je moćnu poruku da je spreman da ide do samog kraja.

АЛКАРАЗ ЧЕКА ЂОКОВИЋА: Шпанац разбио Феликса и пласирао се у финале Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Ljubitelji tenisa veruju da će u finalu gledati spektakl u kome će Špancu rival biti Novak Đoković. Da bi se to desilo, potrebno je da Srbin pobedi Lorenca Muzetija.

Momak iz Mursije je razbio Kanađanina za 76 minuta i tako je svojoj zemlji doneo barem srebrnu medalju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Koliko je Alkaraz bio dominantan vidi se i po tome da je napravio ukupno pet brejkova (tri u prvom i dva u drugom setu), a protivniku nije dozvolio nijednu priliku da mu oduzme servis.

Karlos se nalazi u vrhunskoj formi. On je pre skoro dva meseca trijumfovao na istom ovom mestu kad je podigao trofej na Rolan Garosu. Potom je slavio i na Vimbldonu, sad se nalazi u još jednom velikom finalu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Alkaraz će u finalu igrati protiv pobednika meča Novak Đoković - Lorenco Muzeti. Taj meč možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo