ANGELINA TOPIĆ U SUZAMA Onda je prišla Ukrajinka i uputila joj tri reči!

Novosti online

02. 08. 2024. u 15:45

NAPRAVILA je Angelina Topić veliki uspeh na Olimpijskim igrama. Ona se sa povredom plasirala u finale discipline skok uvis, a nakon njenog uspeha oduševljene su bile i njene koleginice.

АНГЕЛИНА ТОПИЋ У СУЗАМА Онда је пришла Украјинка и упутила јој три речи!

FOTO: Printskrin/RTS

Trpela je Angelina jak bol, to se videlo po suzama, ali je na kraju smogla snage i da stane pred kamere. 

Nada se da će biti u stanju da izađe i da se takmiči u nedelju. Dok je davala izjavu, dogodio se i jedan dirljiv momenat koji pokazuje koliko je vole čak i rivalke. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U trenucima dok je opisivala šta se dogodilo do nje je prišla Jaroslava Mahučih i poručila srpskoj graciji "ona je šampionka". 

Jaroslava je kao prva prošla kvalifikacije i jedan je od glavnih favorita za zlato u nedelju uveče. Što se Angeline tiče, ona će učiniti sve da proba da se nađe na stazi. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ubeđivala sam sebe da mi nije ništa, a znam da to nije tako. Uspela sam 192 da preskočim, 195 nisam mogla danas i zavisila sam od drugih devojaka i na kraju sam ušla kao sedma, ne znam kako, poručila je Angelina. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone