"NOVOSTI" NA KAFI SA… SONJOM VASIĆ, KOŠARKAŠICOM - UZBUĐENJA, ALI BEZ STRESA

Sonja Vasić je ranije kafu pila puno više, nego poslednjih meseci.

НОВОСТИ НА КАФИ СА… СОЊОМ ВАСИЋ, КОШАРКАШИЦОМ - УЗБУЂЕЊА, АЛИ БЕЗ СТРЕСА

Foto: Goran Čvorović

- Sada, iz objektivnih razloga, kontrolišem unos kofeina – kaže raspoložena sportska direktorka Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i ponosno rukom pokazuje na stomak.

Nekadašnja zlatna srpska košarkašica je u blagoslovenom stanju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Prinova će krajem septembra – otkriva nam.

Poodmakla trudnoća je nije sprečila da bude uz naše olimpijce u Parizu. Naprotiv. Tu je u svakom trenutku, na borilištima, u Srpskoj kući, svugde gde je potrebno da se nađe i pomogne, da savet, uputi, pomogne.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A kada je reč o Olimpijadi…

- Uzbuđena sam, ali istovremeno i dosta smirena. Pre svega sportisti, ali i svi oko njih, odradili su sve što je trebalo da se uradi. Kada znaš da si dao sve od sebe, onda možeš mirno da pristupiš svemu. Ne postoji nijedan naš sportista koji prvi od sebe ne očekuje medalje i veliki uspeh. Nemam nikome šta da zamerim. Niko nije podbacio – kaže Vasićeva.

Zanimalo nas je kako izgleda biti na velikom takmičenju "s druge strane".

- Mnogo je lakše, kada pritisak više nije na vama! – kaže Sonja, a dok razgovaramo, prilaze joj oni koji pamte njene nastupe u košarkaškoj reprezentaciji, da je pozdrave.

Bilo je i nepravde, a Sonja Vasić je kao sportski direktor potpisala i pismo kojim se OKS žalio na suđenje našim predstavnicima u borilačkim veštinama.

Sonja Vasić se opravdano nada da će biti još odličja za Srbiju na pariskoj Olimpijadi.

- Možda je neko na početku očekivao da će biti više medalja, ali ima još vremena. Ovo je najveća svetska smotra sporta. Svi su došli da osvajaju medalje. Uvek neko može da nas dodatno obraduje – zaključuje naša sagovornica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!