ALKARAZOVA IZJAVA IZNERVIRAĆE SRBIJU: Evo šta je rekao o mogućem finalu protiv Novaka Đokovića

Novosti online

02. 08. 2024. u 17:19

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Olimpijskih igara, on je nakon pobede nad Feliksom Ože-Alijasimom razgovarao sa novinarima, a njegove reči neće se dopasti navijačima u Srbiji.

АЛКАРАЗОВА ИЗЈАВА ИЗНЕРВИРАЋЕ СРБИЈУ: Ево шта је рекао о могућем финалу против Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Strani novinari želeli su da znaju kako Karlos Alkaraz vidi mogući meč sa Novakom Đokovićem sa kojim je igrao u finalu Vimbldona, a taj meč dobio je Španac. 

Novak pre toga mora da obezbedi svoju kartu za finale i meč sa Alkarazom, a to će pokušati od 19.00, kada mu je rival Italijan Lorenco Museti, ali je veća briga kako se Novak oseća i da li je sve u redu sa njegovom povredom, koju je zadobio u meču sa Stefanosom Cicipasom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nadam se da će biti kao na Vimbldonu (smeh). Uvek je veoma teško kada se suočite sa Novakom, u bilo kojoj rundi, nebitno da li je prvo kolo ili finale. Uvek je sjajan i težak izazov igrati protiv njega. Pokušaću da uradim isto kao na naših nekoliko prethodnih duela. Ali, moram prvo da vidim, i Novak i Lorenco igraju sjajan tenis, ko god bude, biće težak izazov - odgovorio je Alkaraz.

Podsetimo, finale je na programu u nedelju oko 14 časova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo