uživoPRENOS, ĐOKOVIĆ - MUZETI: Neviđena drama u olimpijskom polufinalu!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 08. 2024. u 19:02

NOVAK Đoković i Lorenco Muzeti bore se za finale Olimpijskih igara, a prenos uživo pratite na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ЂОКОВИЋ - МУЗЕТИ: Невиђена драма у олимпијском полуфиналу!

FOTO: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković - Lorenco Muzeti (drugi set u toku) 6:4

6:4  - Pobesneo je Đoković nakon promašene prilike, u narednom poenu čita kratku loptu Italijan koji ima tri gem-lopte. Dve je spasao Novak. Neverovatni Novak! Pročitao je svaki njegov potez Nole, spasao tri gem-lopte, te došao do izjednačenja. Sada set loptu ima Novak. 

5:4 - Pritiskao je Muzeti, međutim Đoković je odoleo, te će Muzeti sada servirati za ostanak u setu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

4:4 - Bespoštedan tenis igraju sada Srbin i Italijan. Imao je Novak 30:15, a onda je usledila sjajna bekhend paralela koju Nole nije moga mogao da stigne. Bio je to vetar u leđa Muzetiju, koji dolazi do nove gem lopte

4:3 - Jako sigurna igra na servis Đokovića. Ne dozvoljava rivalu da ga ugrozi, te mu daje samo jedan poen i ponovo vodi. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

3:3 - Nakon iscrpljujuće razmene u nokdaunu je bio Lorenco Muzeti, a nakon 23 udarca greši Nole, dve gem-lopte. Koristi prvu Italijan. 

3:2 - Nakon maratonskog gema tri gem-lopte za Đokovića. Koristi već prvu Nole. 

2:2 - Tri brejk-lopte za Đokovića, muči se na svoj servis Muzeti koji pravi za četiri odigrana gema devet neiznuđenih grešaka. Spašava šesnaesti igrač sveta prvu. Nakon toga i drugu, skraćenom loptom razbio je defanzivu Srbina. Imao je lepu šansu Đoković, poslao je loptu u aut - izjednačenje. Ukupno četiri brejk prilika nije iskoristio Novak, te nakon 33 minuta igre završava se tek četvrti gem 

2:1 - Konačno viner za prvog nosioca turnira. Muzeti skraćenom loptom muči Đokovića, te Italijan dolazi do 15:30 bekend paralelom. Lak poen usledio je, a do njega je došao Nole dobrim servisom. Nije dobro, prvu brejk loptu na meču ima Italijan. Izjednačenje - dugu razmenu je neiznuđenom greškom završio Muzeti. Dosta sreće za Novaka, probao je Italijan skraćenom pa lob loptom da namuči Srbina, loše je to izveo. Kaznio je promašaje Nole koji upisuje drugi gem na svoj konto. 

1:1 - Neverovatno je šta je vratio Novak Đoković. Raduje odlično kretanje, a poen od 21 udarca na kraju je dobio Italijan.  Ono što brine što Novak još uvek nije upisao viner. Na kraju forhend stvara ozbiljne probleme Đokoviću. 

1:0 - Pogrešio je Muzeti, te je Đoković došao do prvog poena. Dosta problema na startu ima da odgovori na jake i oštre loptice koje mu Nole šalje - 30:0. Na kraju dve gem-lopte za Đokovića. Prvu je dobrim riternom spasao Italijan. Greši dva puta Đoković -  izjednačenje. Obojica imaju po dve neiznuđene greške. Siguran je nakon toga bio Novak koji uzima uvodni gem.   

Sve je spremno za početak meča Đoković - Muzeti 

Žo Vilfred Conga je bio protivnik Novaku Đokoviću kada je osvojio prvi grend slem, a sada je otvorio meč polufinala  između Muzetija i Noleta. Navijači se nadaju da će mu i ovog puta biti talija. 

UOČI MEČA 

Novak Đoković je trenirao pred meč na Filip Šatrije sa Kinezom Žižen Žangom, a takođe je promenio i steznik, nosi jedan bele boje. Na treningu je Srbin delovao dobro, što sigurno raduje pred meč godine. Sa njim su bili Miljan Amamović i Viktor Troicki. 

Put Lorenca Muzetija do polufinala

Lorenco Muzeti slavio je protiv Gaela Monfisa, Marijana Navonea, Tejlora Frica i Aleksandera Zvereva, aktuelnog šampiona. 

Put Novaka Đokovića do polufinala 

Novak Đoković je stigao do polufinala bez jednog izgubljenog seta, savladao je Metjua Ebdena, Rafaela Nadala, Dominika Kepfera i Stefanosa Cicipasa. 

Međusobni dueli 

Srbin i Italijan susreli su se sedam puta, slavio je šest Novak Đoković. Od toga poslednja tri, na VImbldonu, Rolan Garosu i mastersu u Monte Karlu (sva tri u 2024. godini) Upravo je godinu dana u Monte Karlu Muzeti ostvario jedinu pobedu, dok je Đoković 2022. godine slavio i na mastersu u Parizu, ATP Dubai i godinu dana ranije na Rolan Garosu. 

Pobednik meča igra u finalu protiv Karlosa Alkaraza. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo