"ZNAM KOLIKO NOVAKU ZNAČI ZLATO": Muzeti ovo poručio nakon što ga je Đoković eliminisao sa Olimpijskih igara

Đ. Samoilović

02. 08. 2024. u 21:58

NOVAK Đoković je savladao Lorenca Muzetija u polufinalu Olimpijskih igara. Prvi nosilac će u finalu igrati sa Karlosom Alkarazom, a Italijan je nakon meča izneo svoje utiske.

ЗНАМ КОЛИКО НОВАКУ ЗНАЧИ ЗЛАТО: Музети ово поручио након што га је Ђоковић елиминисао са Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Mislim da sam igrao sjajan meč, ali je Novak bio bolji, ja sam bio nervozan, bilo je par epizoda, pogotovo u prvom setu kada je imao onih 0:40. Teška situacija, odradio je posao bolje od mene i u finalu je. Mislim da sam servirao dobro, ali je sve vraćao. Iskreno, nije mi briga o rezultatu, ne vidim ga kao prikaz igre, tenis je takav, moraš da gledaš mečeve i igraš da bi znao šta se dešava. Neke stvari mi nisu funkcionisale, kao recimo servis. Negativan govor tela sam imao sve vreme, rekao je Muzeti, pa poručio: 

- Znam koliko Novaku znači da osvoji medalju, zlato, želim mu sreću.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Istakao je Italijan da je polufinale bilo lepo iskustvo. 

- Ovo je prvi put da sam u ovakvoj situaciji, sjajno je iskustvo, sutra imam veliku šansu da popravim stvari. Ovaj meč je lekcija za mene, moram da je prihvatim i u subotu budem bolji. Nadam se da ću imati bolju podršku Italijana u meču za bronzu, poručio je Muzeti koji je rekao da je u finalu sve otvoreno. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!