KO BI TO OČEKIVAO! Ruskinje se bore za zlato na Olimpijskim igrama

Novosti online

03. 08. 2024. u 13:33

Mira Andrejeva i Dijana Šnajder, ruske teniserke, plasirale su se u finale Olimpijskih igara u konkurenciji ženskog dubla i tako obezbedile medalju za Rusiju.

КО БИ ТО ОЧЕКИВАО! Рускиње се боре за злато на Олимпијским играма

Foto Profimedia

Nikada nisu igrale zajedno, nisu uspele ni da treniraju jer su stigle u različito vreme, ali to ih nije sprečilo da naprave nestvaran podvig i obezbede medalju kao neutralne teniserke zbog pravila na takmičenju.

Mira Andrejeva i Dijana Šnajder najpre su savladale Australijanke Tomljanović i Gadecki, a onda je pao i poljski tandem Dabrovski Fernandes.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U četvrtfinalu, Ruskinje su bez izgubljenog seta savladale Krejičkovu i Sinjakovu, češke teniserke, koje su bile drugi nosioci. Na narednom koraku pale su Buksa i Soribes Tomo rezultatom 6:1, 6:2.

Tako su do finala Mira i Dijana stigle uz samo jedan izgubljeni set! Za zlato će se boriti protiv Italijanki Sare Erani i Jasmin Paolini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: KOŠARKA SPAJA! Navijači Srbije i Portorika napravili šou pred olimpijski meč


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)