SENZACIJA U VATERPOLU: Australija srušila i Mađarsku na Olimpijskim igrama! Evo šta to znači za Srbiju

Novosti online

03. 08. 2024. u 16:56

Vaterpolo reprezentacija Australije napravila je ogromno iznenađenje i savladala selekciju Mađarske rezultatom 9:8 na Olimpijskim igrama.

СЕНЗАЦИЈА У ВАТЕРПОЛУ: Аустралија срушила и Мађарску на Олимпијским играма! Ево шта то значи за Србију

FOTO: AP/Tanjug

Ključna deonica za trijmuf "kengura" bila je poslednja koju je Australija dobila rezultatom 3:1 i time definitivno napravila još jednu senzaciju nakon trijumfa nad Srbijom.

Ovaj rezultat svakako ima značaj i za selekciju Srbije koja večeras od 19.30 igra protiv domaćina Francuske za prolaz dalje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ukoliko trijumfuju "delfini" će svakako obezbediti prolazak u četvrtfinale, a s obzirom na ovaj rezultat mogu da budu čak i treći u grupi ako u poslednjem meču savladaju Mađarsku.

Srbija bi sada i u slučaju poraza protiv Francuske mogla da se nađe u nokaut fazi, ali bi u tom slučaju morala da savlada Mađarsku u poslednjem kolu, a da Francuska izgubi od Španije, kao i da gol razlika "delfina" bude najbolja u tom krugu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)