VAPAJ BORIŠE SIMANIĆA: Osećam se zaboravljeno, imao sam obećanja...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 08. 2024. u 17:05

Košarkaš Boriša Simanić na Svetskom prvenstvu, upravo u meču protiv Južnog Sudana sa kojim Srbija igra poslednji meč prve faze olimpijskog turnira, zadobio je tešku povredu i ostao bez bubrega, a godinu dana kasnije uputio je glasan vapaj upravo pred pomenuti košarkaški duel u Lilu.

ВАПАЈ БОРИШЕ СИМАНИЋА: Осећам се заборављено, имао сам обећања...

FOTO: A. Ilić

Simanić je priznao da mu je teško da se vrati košarci nakon odstranjivanja bubrega. On je pripreme proveo sa košarkaškom reprezentacijom Srbije, a sada radi individualno kako bi spremno nastavio karijeru. U razgovoru za portal "Republika" otkrio je sa kakvim se problemima suočava. 

- Kao što sam rekao, prošao sam kroz pripreme s reprezentacijom, sada radim individualno i siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer mnogo je teško naći klub koji će angažovati igrača s ovakvom povredom. Moja želja je da to bude negde u Srbiji iz razloga jer je tu doktor Gaga (Dragan Radovanović), u kog imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali je ostalo samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim, poručio je Simanić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Borišu Simanića je u trećem kolu Svetskog prvenstva u samom finišu utakmice, u građenju ispod koša laktom udario igrač Južnog Sudana Nuni Omot.

- Gledaću meč s Južnim Sudanom kod kuće u Beogradu, s porodicom. Što se tiče našeg rivala, i nemam neki osećaj. Kad mi neko spomene Južni Sudan, naravno da se vratim mislima u taj period i u bolnicu, ali sam se vratio treninzima i pokušavam sve to da zaboravim - dodao je Simanić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Boriša Simanić rođen je u Ljuboviji 1998. godine i pre Svetskog prvenstva u Manili prošle godine igrao je za Saragosu. Ponikao je u Crvenoj zvezdi i osim nje i FMP-a igrao je i za Megu.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!