MARINA MALJKOVIĆ JAKO LJUTA: "Ništa nismo ispoštovali!"

Novosti online

03. 08. 2024. u 17:20

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je danas da selekcija Španije ima veliko iskustvo koje je iskoristila da pobedi Srbiju na Olimpijskim igrama.

МАРИНА МАЉКОВИЋ ЈАКО ЉУТА: Ништа нисмо испоштовали!

FOTO: AP/Tanjug

Rekla je Maljkovićeva da su košarkašice suviše poletele posle pobede nad Kinom.

 - Definitivno da je ta pobeda protiv Kine bila mnogo velika. One su poletele, presrećne su što su u Parizu. Sigurno je i ova utakmica pokazala da nisu mogle na pravi način da kontrolišu emocije. Španija ima veliko iskustvo iz jakih takmičenja - rekla je Maljković, prenosi KSS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Reprezentacija Srbije je danas u trećem kolu grupe A poražena od selekcije Španije rezultatom 70:62, na taj način su završile kao drugoplasirane u grupi.

 - Prosto je, one su uzele loptu u ruke, Konde i Alba su doprinele mnogo sada, a ranije nisu igrale. Uzele su loptu u ruke u ključnim momentima i igrale jedan na jedan. Mi to apsolutno nismo mogli da odbranimo. Nismo ispoštovale ništa što smo se dogovorile, a onda smo krenule, na kraju smo se vratile i opet pokazale da može. Idemo odmah posle utakmice, da se što pre adaptiramo, da počnemo da treniramo, da uđemo u Selo i da nastavimo da radimo - izjavila je Maljković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Košarkašice Srbije će naknadno saznati protivnice u četvrtfinalu koje se igra u sredu.

 - Ima velike šanse da bude Nemačka. Moramo da čekamo njihovu utakmicu sutra, ali opet ništa ne mora da znači, jer turnir je takav da ne može da se napravi nijedna jedina računica. Ovi koji igraju sutra mogu malo više da računaju, jer znaju šta se dešavalo danas. Koga god da dobiješ u četvrtfinalu, isto je - naglasila je Maljković.

Ona se osvrnula na grupnu fazu u kojoj je Srbija zabeležila dve pobede i jedan poraz.

  - Mi ni danas u tri četvrtine nismo bili mi. Ako analiziramo do sada urađeno… Na utakmici protiv Portorika nismo bili mi 15 minuta. Protiv Kine je bilo bez greške, primer šta i kako. Velika utakmica. Sad smo sa Španijom samo u poslednjoj četvrtini uradili šta smo se dogovorili. U četvrtfinalu, ko god da bude, zavisi isključivo od nas i od naše igre. I da mi budemo mi. Da se skupimo i da budemo to što treba da budemo. Imamo tri dana da se skupimo i da sednemo i sve analiziramo - zaključila je Maljković.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)