"NEMA DILEME, NAJBOLJI JE NA SVETU SADA" Đoković pred okršaj s Alkarazom u finalu Olimpijskih igara: Značaj je veći kad igraš za svoju zemlju!

Novosti online

03. 08. 2024. u 18:03

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obezbedio je drugu medalju za Srbiju, dok će u nedelju protiv Karlosa Alakaraza se boriti za zlato, sada je u razgovoru za Radio-televiziju Srbije da se nada da će osvojiti zlato.

НЕМА ДИЛЕМЕ, НАЈБОЉИ ЈЕ НА СВЕТУ САДА Ђоковић пред окршај с Алкаразом у финалу Олимпијских игара: Значај је већи кад играш за своју земљу!

FOTO: Tanjug/AP

Đoković kaže da je Alkaraz trenutno najbolji na svetu.

 - Tu nema dileme. Način na koji igra... Osvojio je Rolan Garos i Vimbldon, mene pobedio u Londonu. U Parizu je bez izgubljenog seta došao do finala, međutim i ja sam isto - ističe Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodaje dvadesetčetvorostruki gren slem šampion da će rasterećeniji ući u ovaj susret, jer je već obezbedio medalju za svoju zemlju.

 - Naravno da ću da izvučem pouke iz tog meča. Drugačija je podloga, drugačiji će biti uslovi. Intezitet i značaj samog meča je isti, ako ne i veći kada nastupate za svoju zemlju. I on i ja smo obezbedili medalje za našu zemlju, tako da ćemo možda malo rasterećenije ući u meč - kaže Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je da je potreban samo još jedan korak.

 - Idemo još jedan korak, nadam se zlatu u nedelju - ističe najbolji teniser svih vremena.

Meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u nedelju, na pre 14 časova.

BONSU VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!