ZGROZIO FRANCUSKU: DŽoel Embid, čovek koji je sprečio da Nikola Jokić četiri puta u nizu bude MVP NBA lige, izazvao skandal (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2024. u 19:18

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država kao prva iz grupe C dočekuje četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, ali Lil napušta posle skandala.

ЗГРОЗИО ФРАНЦУСКУ: Џоел Ембид, човек који је спречио да Никола Јокић четири пута у низу буде МВП НБА лиге, изазвао скандал (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Amerikanci nisu dali Portorikancima onoliko koševa koliko su Srbiji, mada nisu morali mnogo ni da strepe za ishod tog meča.

A pre nego što se ta utakmica 3. kola uvodne faze završila, desila se neočekivana scena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Francuski navijači, koji su u Lilu posmatrali pomenuti megdan, zviždali su Džoelu Embidu, koji je prošle godine bio MVP NBA lige, i to - jer ih se odrekao.

Tačnije, ovog centra, rođenog u Kamerunu, izviždali su (kao i u prethodna dva nastupa "drim-tima"), jer je najpre prihvatio poziv francuskih košarkaških čelnika da igra za "trikolore", javno se na to i obavezao, a onda "prebegao" kod Amerikanaca, te je deo njihovog "tima snova".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naravno, kako se bližio kraj utakmice, tako su se navijači u Lilu, na oproštaju od ekipe Stiva Kera, sve glasnije "pozdravljali" sa Embidom, a onda se on poneo nesportski:

U poslednjem napadu reprezentacije SAD uzeo je loptu u naručje, a jednu ruku stavio iza uveta i okretao se u mestu, tražeći da mu publika zviždi još jače.

Evo i kako je izgledao taj momenat:

U ovoj grupi ostalo je još da Srbi i Južnosudanci odigraju svoj meč, pa da se sazna i konačno stanje na tabeli, posle čega će biti i obavljen žreb za četvrtfinale.


Prenos utakmice Srbija - Južni Sudan možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!