OTKRIVENO "TAJNO ORUŽJE" AMERA! Neverovatno ko je zaslužan za olimpijski uspeh gimnastičarskog tima SAD (VIDEO/FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 08. 2024. u 07:42

ZANIMLjIVO je bilo gimnastičkog takmičenje u preskoku za žene, Simon Bajls okitila se novom zlatnom medaljom, dok je njena sunarodnica Džejd Keri osvojila bronzanu. Međutim, mora se priznati da su Amerikanke imale tajno oružje.

ОТКРИВЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ АМЕРА! Невероватно ко је заслужан за олимпијски успех гимнастичарског тима САД (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: EPA

Na olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju Simon Bajls povukla se zbog mentalnih problema, pokupila je simpatije i razumevanje čitavog sveta, a Gimnastičarski savez SAD odlučio je da na narendoj olimpijadi ne prepusti ništa slučaju. 

Na probi i pripremama Olimpijskog tima SAD u Mineapolisu viđen je nesvakidašnji slučaj, može se slobodno reći i sportski presedan.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zvanično je deo tima postao pas po imenu Bejkn (slanina) koji je prošao cele pripreme sa Amerikankama, a sve vreme oko vrata nosio je i akreditaciju na kojoj je pisalo "najbolji momak". 

Reč je o četvorogodišnjem zlatnom retriveru koji je treniran da pruža terapijsku podršku, a svoj posao shvata vrlo ozbiljno. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njegova zaduženja su da umanji anksioznost i opusti američke gimnastičarke. 

- Mnogo je sladak, već sam rekla ljudima da je on najbolja stvar u gimnastičkarskom timu Amerike. Volim ga mnogo, rekla je Džojselin Robertson. 

Uz Bejkna je i njegov dreser, nekadašnja ritmička gimnastičarka i dugogodišnji trener Trejsi Kalahan Molnar. 

Neočekivana dešavanja oko Bajls iz Tokija naterala su savez da reaguje i pomogne učesnicama da se nose sa mentalnim problemima. 

- Nema sumnje da smo naučili lekciju u Tokiju u pogledu mentalne dobrobiti naših takmičara. Ovaj projekat bio je proces koji je trajao nekoliko godina kako bi sve bilo postavljeno u najboljem mogućem redu. Nismo želeli samo da dovedemo krznenog ljubimca kog bi gimnastičarke mazile, već psa koji će pružiti pravu podršku, rekla je Li Li Leung, izvršni direktor Gimnastičarskog saveza SAD. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!