NAJNEVEROVATNIJA FOTOGRAFIJA OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU: Ovo svedoči koliko je svet "zastranio"

Novosti online

04. 08. 2024. u 08:15

Olimpijske igre u Parizu donele su brojne zanimljive priče, a tek će ih biti - jer predstoji druga polovina Igara, no... jedna scena se posebno izdvojila.

НАЈНЕВЕРОВАТНИЈА ФОТОГРАФИЈА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА У ПАРИЗУ: Ово сведочи колико је свет застранио

FOTO: Tanjug/AP

U pitanju je detalj sa takmičenja u mačevanju.

Već smo vas na portalu "Novosti" izvestili o tri vrlo interesantna događaja iz mačevanja tokom ovog sportskog spetakla: najpre o tome kako je mačevalac iz Južne Koreje oduševio ceo svet zbog onog što je uradio rivalu, potom kada je mač uzela (i pobedila) trudnica u sedmom mesecu trudnoće i, konačno, rusko-ukrajinska priča koja je uzburkala svetsku javnost u 2023, sada je dobila i olimpijski nastavak.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


Dakle, u mačevanju može da bude prilično zanimljivo i nekako je šteta što mu se ne posvećuje više pažnje, ali bilo je još i te kako nesvakidašnjih pojava.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Recimo, u takve svakako spada francuski olimpijac Sebastijen Patris, koji koristi totalno nesvakidašnju tehniku: skakuće non-stop dok napada rivale, a oni, nenaučeni da se brane od takve taktike, često nisu imali rešenja za njega.

No, jedna scena je nadmašila sve ostale.


I, prilično rastužila dobar deo planete.

Naime, na tribinama dvorane u kojoj su se olimpijci nadmetali u mačevanju, došao je legendarni pevač grupe "Rolingstons", Mik Džeger i... niko ga u njegovom okruženju nije ni primetio, jer su svi oko njega gledali u mobilne telefone.


Ovako je izgledala jedna od tih scena, zabeleženih okom foto-reportera:

Džeger je bio i na ceremoniji otvaranja, mačevanje očigledno veoma voli čim je više puta dolazi da ga gleda na ovoj olimpijadi, ali... ma koliko on bio poznat - mobilni telefoni, bilo čitanje nečeg na njima, bilo snimanje olimpijskog nadmetanja, bili su ljudima koji su slavnog muzičara okruživali važniji od čuvenog posetioca.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!