DAN ZA ZLATO! Ceo svet će pratiti Đokovića, a evo ko još od sportista Srbije danas nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu

Novosti online

04. 08. 2024. u 06:31

Raspored takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu za danas, nedelju 4. avgust, samo je delimično onakav kakav su ljubitelji sporta priželjkivali.

ДАН ЗА ЗЛАТО! Цео свет ће пратити Ђоковића, а ево ко још од спортиста Србије данас наступа на Олимпијским играма у Паризу

FOTO: Đ. Samoilović

A samo je "delimično" takav jer, usled teže povrede, Angelina Topić ne može večeras da od 19.55 nastupa u finalu skoka uvis.

Ipak, gledaće cela Srbija, a i dobar deo planete, jedno drugo finale:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Uz prenos uživo na portalu "Novosti", Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju za zlatnu olimpijsku medalju. Njihov meč je na drugi na Centralnom terenu, gde u podne počinje finale ženskih dublova, pa se srpsko-španski okršaj očekuje oko 14 časova.

Dok njih dvojica budu počinjali borbu za najsjajnije odličje, u drumskoj biciklističkoj trci za olimpijske nastupiće i naša Jelena Erić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Popodne je rezervisano za ekipne nastupe Srba i Srpkinja.

Najpre od 17 časova odbojkašice Srbije igraju protiv Kine, a od 18.35 basketaši igraju odlučujući meč prve faze, protiv Litvanije, kada će pasti odluka idu li direktno u polufinale, ili moraju da igraju i četvrtfinalni meč.

Raspored Srbije na olimpijadi - danas (nedelja, 4. avgust)

oko 14.00 Tenis, muškarci - finale: Novak Đoković - Karlos Alkaraz

14.00 Drumski biciklizam, drumska trka za žene (Jelena Erić)
17.00 Kina – Srbija (odbojka, žene)
18.35 Srbija – Litvanija (basket 3×3)

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!