"NISMO EKIPA ZA MEDALJU" Marko Podraščanin emotivan, najavio povlačenje iz reprezentacije

Đ.Samoilović

03. 08. 2024. u 23:38

Srbija je pobedila Kanadu u poslednjem meču grupne faze Olimpijskih igara sa 3:2 ali nažalost naše momke nećemo gledati u narednoj fazi. Nakon trijumfa utiske je sumirao Marko Podraščanin.

НИСМО ЕКИПА ЗА МЕДАЉУ Марко Подрашчанин емотиван, најавио повлачење из репрезентације

FOTO: FIVB

- Dali smo sve od sebe, kao što smo obećali. Veliki rezultat je otići na Olimpijske igre posle 12 godina. Nismo ekipa za medalju, ali smo se trudili. Eto, završavam jedno putovanje, ne mogu da verujem da je kraj i da imam 37 godina, ali porodica… Nije bilo lako, ali mislim da je moglo i emotivnije. Bilo bi da je u četvrtfinalu. Mislim da ostavljamo reprezentaciju u dobrim rukama, ovo je četvrta generacija koju sam zakačio i mislim da će biti dobro, počeo je Podraščanin i dodao: 

- Nisam ni sanjao da ću igrati 20 godina u reprezentaciji. Zakačio onaj tim 2006. što su mi idoli, a i ovi momci su sjajni. Svima će nam ovo biti ogromno iskustvo. Ne osećam rasterećenje već zadovoljstvo. Igrao sam sve sem kada sam operisao tetivu, osvojio sve i bio sa ovim sjajnim momcima. Bila je čast.Dosta je medalja bilo i ne žalim niti za jednim porazom. Uživao sam i da nije bilo tako povukao bih se još 2019, poručio je Marko Podraščanin. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO:  USPESI OBELEŽENI U REZIDENCIJI AMBASADORKE: Noletov trijumf u podnožju Ajfela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!