OVO SE NEĆE SVIDETI ĐOKOVIĆU: Alkarazu stiže veliko pojačanje pred finale Olimpijskih igara

Novosti online

04. 08. 2024. u 10:59

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju danas finale Olimpijskih igara, a španski teniser se pred ovaj meč odlučio na poseban način pripreme.

ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ ЂОКОВИЋУ: Алкаразу стиже велико појачање пред финале Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Meč je od ogromne važnosti za oba tenisera, a selektor španske teniske reprezentacija David Ferer rekao je za portal "Kadesar" da očekuje veliku borbu.

- Biće to težak meč, odlična utakmica za ljubitelje tenisa, ali da, ne smunjam da je Đoković ove nedelje igrao veoma dobar tenis, već smo to videli u Rafinom meču, i videlo se da se kretao veoma dobro, sa veoma dobrim osećajem na šljaci, dobro oseća loptu, ali mislim i da je dobro. To što Karlos stiže sa danom odmora, takođe nam pomaže da se suočimo sa teškom igrom i puno borbe - počeo je Ferer.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Otkrio je bivši teniser da će se Alkarazu pred finalni meč pridružiti i njegov trener Huan Karlos Ferer koji do sada nije bio u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nećemo menjati rutinu koju smo pratili. Idemo na zagrevanje zajedno, a doći će i njegov trener Huan Karlos Ferero, tako da je to još jedan podsticaj, i dobro za sve - otkrio je Ferer.

Podsetimo, meč je na programu oko 14 časova.

BONUS VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!