"OBEĆAVA TI ĆALAC..." Dragutin Topić uneo ćerku Angelinu u stan na drugom spratu, pa rasplakao Srbiju porukom (FOTO)

Novosti online

04. 08. 2024. u 13:19

VELIKI peh zadesio je našu mladu, sjajnu atletičarku Angelinu Topić pred nastup u olimpijskim kvalifikacijama skoka uvis. Ona je na zagrevanju u Parizu doživela povredu, stisnula zube i ipak se nadmetala, čak je tako povređena i izborila veliko finale, ali je na kraju morala da odustane. A onda - emotivne scene.

ОБЕЋАВА ТИ ЋАЛАЦ... Драгутин Топић унео ћерку Ангелину у стан на другом спрату, па расплакао Србију поруком (ФОТО)

Instagram / Dragutin Topić

Najpre je 19-godišnjakinja, pred povratak u Srbiju, objavila fotografiju u Instagram priči, na kojoj se vidi kako u Parizu sedi zagrljena sa ocem (ujedno i trenerom) Dragutinom, sa čizmom na nozi, a hoda uz pomoć štaka. 

- Volim te ćalac, hvala ti - napisala je Topićeva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dan kasnije, po povratku u Beograd, tata, i sam svojevremeno legendarni skakač uvis, odlučio je da o toj ćerkinoj poruci napiše sledeće na svom Instagram nalogu:


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te ❤️

Podsetimo, Angelina je u kvalifikacijama preskočila visine 1,88 cm i 1,92 cm. To je bilo dovoljno za finale, ali nažalost povreda je onemogućila velikog talenta da pokaže pun potencijal na najvećoj sportskoj smotri.

Bar ovoga puta.

A, verujemo, neće dugo proći, a otac Dragutin će svoju Angelinu na ramenima popeti na pobedničko postolje.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: KOŠARKA SPAJA! Navijači Srbije i Portorika napravili šou pred olimpijski meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!