KAKVA REAKCIJA NA OLIMPIJSKU TITULU! Novak Đoković: Zlato za Srbiju najveći sportski uspeh u životu!

Novosti online

04. 08. 2024. u 17:19

Novak Đoković je poslao olimpijski šampion, a onda je, kako je sam istakao, i dalje u šoku - pokušao da sabere utiske.

КАКВА РЕАКЦИЈА НА ОЛИМПИЈСКУ ТИТУЛУ! Новак Ђоковић: Злато за Србију највећи спортски успех у животу!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u nestvarnom finalu u Parizu pobedio Karlosa Alkaraza, posle čega je ovako reagovao:

- Ne znam šta bih rekao. Potpuno sam u šoku od emocija, od svega. Rekao sam posle polufinala da je cilj ostvaren, da uzmem medalju za Srbiju. To što sam ušao u finale je nešto što nisam uspeo u prve četiri olimpijade. Znam da su svi želeli da idem na zlato. Ja sam duboko to isto želeo i na to sam i išao. Ali, mislim da mi je sama činjenica da sam se kvalifikovao u finale i obezbedio medalju malo, pomoglo da malo rasterećenije uđem u meč - započeo je Nole izjavu za Radio-televiziju Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Gotov u dahu je dodao:

- Mislim da je isto onaj ubedljiv poraz koji sam imao od njega u finalu Vimbldona pomogao u pripremi za ovaj današnji meč, zato što mislim da lošije nisam mogao da prođem od onog što sam doživeo u vimbldonskom finalu. Išao sam na sve ili ista, u odlučujućim trenucima raspaljivao forhende kao što on to radi, tako sam i ja završio tim forhendima...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Upitan o porodici, koja mu je i ovog puta bila ogromna podrška, osmehnuo se i vrteo glavom.

- Ne znam, ne znam... otišao sam odmah da ih sve zagrlim. Imam milijardu emocija koje mi se komešaju trenutno. Naravno da sam ponosan, preponosam što sam doneo zlato Srbije. To mi je, možda i najveći sportski uspeh u životu - zaključio je Novak Đoković pre odlaska po zlatnu medalju.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (2)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji