APSOLUTNO JE ZASLUŽIO! Evo kolika je nacionalna penzija koju je zlatom zaradio Novak Đoković!

Novosti online

04. 08. 2024. u 17:19

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Savladao je Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6). Za svoj uspeh dobiće i veliku novčanu nagradu.

АПСОЛУТНО ЈЕ ЗАСЛУЖИО! Ево колика је национална пензија коју је златом зарадио Новак Ђоковић!

FOTO: Tanjug/AP

Uspeh kojim Novak Đoković sa punim pravom stiče pravo da se nazove najboljim teniserom svih vremena. 

Osim toga, Novak Đoković je osvajanjem zlatne medalje zaradio i ogromnih 200.000 evra koje daje država Srbija, što je poprilično lep iznos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Takođe,  osim jednokratne novčane nagrade Novak Đoković je za sebe zaradio i nacionalnu penziju koju je imao i od ranije kao osvajač Dejvis Kupa, međutim, ovoga puta će ona biti znatno veća jer je došao do najsjanijeg mogućeg odličja.

Kako je Novak Đoković došao do zlatne medalje, on je za sebe zaradio i nacionalnu penziju koja iznosi tri puta uvećanu prosečnu neto zaradu iz decembra prethodne godine (u ovom slučaju 2023.)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Drugim rečima, Novak Đoković ovom zlatnom medaljom stiče pravo na nacionalnu penziju od 252.681 dinara do kraja života!

BONUS VIDEO: "NADAMO SE DA ĆE KOLENO SARAĐIVATI" Milena i Miloš iz Niša pred finale Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!