RADUJ SE, SRBIJO: Brnabić - Čestitam Đokoviću, najboljem sportisti u istoriji Srbije na zlatnoj medalji

Novosti online

04. 08. 2024. u 17:39

PREDSEDNICA Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

РАДУЈ СЕ, СРБИЈО: Брнабић - Честитам Ђоковићу, најбољем спортисти у историји Србије на златној медаљи

FOTO: Tanjug/AP

-Čestitam najboljem sportisti u istoriji Srbije i najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću na zlatnoj olimpijskoj medalji koju ste doneli našoj zemlji, poručila je Brnabić na svom nalogu na društvenoj mreži instagram.

Predsednica Skupštine je dodala da ne postoje reči kojima se makar malo može približno opisati koliko je Srbija srećna i ponosna jer ima Novaka Đokovića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

-Raduj se, Srbijo, poručila je Brnabić.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u finalu pobedio Španca Karlosa Alkaraza 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (3)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!