A KAD JE ĐOKOVIĆ OKAČIO ZLATNU MEDALJU... Evo kako su Rafael Nadal i Rodžer Federer reagovali na Novakovu olimpijsku titulu

Novosti online

04. 08. 2024. u 18:13 >> 19:31

Novak Đoković je poslao olimpijski šampion, a mnoge je zanimalo kako će se njegovi najvaći takmaci tokom karijere, Rafael Nadal i Rodžer Federer, ponašati odmah posle te borbe za zlato.

А КАД ЈЕ ЂОКОВИЋ ОКАЧИО ЗЛАТНУ МЕДАЉУ... Ево како су Рафаел Надал и Роџер Федерер реаговали на Новакову олимпијску титулу

FOTO: EPA

Podsetimo, Novak Đoković je u nestvarnom finalu Olimpijskih igara "Pari 2024" pobedio Karlosa Alkaraza, posle čega se očekivali da se slavni Španac i Švajcarac oglase na društvenim mrežama.

To je, bar dosad, bilo uobičajeno kada se desi nešto značajno u svetu "belog sporta".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Federer je, recimo, čestitao Janiku Sineru na osvajanju Australijan opena 2024.

Rafa je čestitao Alkarazu kada je pokorio Rolan Garos, pre manje od dva meseca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ali, sada, kada je Novak Đoković došao do olimpijskog zlata - isprva se desio tajac.

Nijedan ni drugi se najpre nisu oglašavali na društvenim mrežama, pa se učinilo da će prvi put da se desi nešto veliko u tenisu, a da oni ni reč ne kažu javno.

Ali, Novak Đoković je dočekao pohvalu. Istina, jednu.

 

Prvo Rafino oglašavanje - i to Alkarazu

Dva sata posle finala, oglasio se Nadal, i to najpre rečima upućenim svom sunarodniku:

- Karlos, iako znam da je danas težak dan, ceni medalju koja je veoma važna za celu zemlju; Vremenom ćeš videti da je i za tebe. Hvala za ovu neverovatnu nedelju i za medalju koju si doneo španskom sportu - poručio je Rafa.

Rafina poruka Alkarazu posle poraza od Đokoviću u finalu Olimpijskhi igara "Pariz 2024" / Instagram / Rafael Nadal

A onda je uputio čestitku i Noletu.

Nadal čestitao tako što je podsetio Đokovića - da je uradio isto što i Rafa!

- Novače, čestitke na kompletiranju "zlatnog slema" i što si uspeo da ostvariš ono što si želeo. Svaka čast - napisao je Rafa na Insatramu uz foto-podsetnik da je i on osvojio sve grend slemove i olimpijsko zlato, a da su to uradili još i Serena Vilijams, Andre Agasi i Štefi Graf.

Instagram / Rafael Nadal

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji