"NAJBOLJI MEČ NA DVA DOBIJENA SETA SVIH VREMENA!" Aleks Koreča u šoku posle olimpijske titule Novaka Đokovića

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 08. 2024. u 18:28

POHVALE na račun Novaka Đokovića stižu sa svih strana, a osvajač bronzane medalje za Španiju Aleks Koreča oduševljen je igrom Srbina protiv njegovog sunarodnika, Karlosa Alkaraza.

НАЈБОЉИ МЕЧ НА ДВА ДОБИЈЕНА СЕТА СВИХ ВРЕМЕНА! Алекс Кореча у шоку после олимпијске титуле Новака Ђоковића

FOTO: WBD/Eurosport/Max

Govoreći za Eurosport Aleks Koreča istakao je da je duel Đoković - Alkaraz "Najneverovatniji meč u tri seta ikada". 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- To je bio dar. Počeo bih sa konstatacijom da je ovo jedan od najneverovatnijih mečeva u tri seta svih vremena. Način na koji su udarali lopticu, tako je precizan. Obojica su bili agresivni od starta. Bilo je fantastično. Morate im odati priznanje, posebno Novaku Đokoviću koji je zlatnu medalju osvojio sa 37 godina, rekao je Koreča, teniski ekspert Eurosporta, pa dodao: 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Stav obojice je bio veoma važan. igrali su za slavu, za svoju zemlju, za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Obojica su dali sve od sebe, način na koji su se nosili sa emocijama, igrali su savršen tenis, bilo je poput video igre. 

Bio je to prvi poraz Karlosa Alkaraza u finalu velikog turnira. 

- Po prvi put Karlos Alkaraz je izgubio finale. Osvojio je četiri od četiri finala na grend slemovima. Danas nema za čime da žali. Novak je bio malo bolji u važnim trenucima, i nije se osvrtao, gledao je samo napred. 

Španac očekuje da je ovo poslednje učešće Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama. 

- Mislim da će ovo biti poslednje Olimpijske igre za Novaka Đokovića. Ovo je sve o čemu je sanjao. Osvojio je sve grend slemove, masters, Dejvis kup i sada zlato na olimpijadi. Mislim da može da kaže "hvala momci, vidimo se drugi put". Ali nadam se da to neće uraditi, zaista želim da nastavi. 

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)