"VEĆINA NAS OVO NE RAZUME!" Laura Robson o finalu Đoković - Alkaraz: LJudi, Španac nije uradio ništa pogrešno!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 08. 2024. u 18:49

Novak Đoković glavna je tema svetskih sportskih medija. Tridesetsedmogodišnji teniser osvojio je zlatnu medalju za Srbiju, savladavši Karlosa Alkaraza, a o njegovom uspehu govorila je i Lora Robson, osvajačica srebrne medalje iz Londona koja sada radi kao teniski ekspert Eurosporta.

ВЕЋИНА НАС ОВО НЕ РАЗУМЕ! Лаура Робсон о финалу Ђоковић - Алкараз: Људи, Шпанац није урадио ништа погрешно!

FOTO: Profimedia

Britanka je bila oduševljena duelom Srbina i Španca. 

- Neverovatno muško finale. Đoković je konačno osvojio medalju nakon svih ovih godina. Jedan od najboljih mečeva u tri seta koje sam ikada videla. Svaki poen je imao svoj značak. Bilo je jako intenzivno. Dosta toga krilo se iza svakog udarca, sve je bilo važno. Emocije na kraju meča, usponi i padovi koje imate u ovakvim situacijama, neverovatno, rekla je Lora, pa prokomentarisala igru Karlosa Alkaraza. 

Lora Robson na terenu tokom Australijan Opena FOTO: Profimedia

- Karlos nije učiinio ništal oše danas, ali je jednostavno nadigran na nivo koji većina od nas ne može da razume. Kako su igrali tako dobar tenis? Neverovatan turnir u muškoj konkurenciji, Karlos Alkaraz bio je blizu zlatne medalje. Ali velika pobeda u možda poslednjem učešću Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)