OVO SE ČEKALO: Poznato kada odbojkašice Srbije igraju protiv Italije u četvrtinalu Olimpijskih igara

Novosti online

04. 08. 2024. u 23:02 >> 23:12

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu protiv Italije u utorak, 6. avgusta i to s početkom u 21 čas.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО: Познато када одбојкашице Србије играју против Италије у четвртиналу Олимпијских игара

FOTO: AP/Tanjug

U poslednjoj utakmici takmičenja po grupama, Brazil je u B grupi pobedio Poljsku sa 3:0 (25:21, 38:36, 25:14) i tako zauzeo prvo mesto na tabeli i u četvrtfinalu će igrati protiv Dominikanske Republike.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaće se Kina – Turska i SAD – Poljska.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U  utorak će, redom, igrati:

Od 9 časova Kina - Turska, od 13 Brazil - Dominikanska Republika, od 17 SAD - Poljska i od 21 Srbija - Italija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igrala je do sada četiri puta na Olimpijskim igrama. U Pekingu 2008. je zauzela 5. mesto, a u Londonu 2012. je bila 11. Srbija je 2016. u Rio de Žaneiru osvojila prvu, srebrnu medalju, a 2021. u Tokiju bronzanu medalju na OI 2020, koje su odigrane godinu dana kasnije zbog pandemije virusa korona.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (1)

OD OVOGA SE STREPELO: Novak Đoković objasnio da li je završio karijeru osvajanjem olimpijskog zlata