SRĐAN ĐOKOVIĆ U TRANSU! Evo kako je otac najboljeg tenisera sveta proslavio zlatnu olimpijsku medalju (VIDEO)

Novosti online

05. 08. 2024. u 10:20

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u finalu Olimpijskih igara savladao je Karlosa Alkaraza s rezultatom 2:0 (7:6 (3), 7:6 (2)) i tako doneo Srbiji olimpijsko zlato.

СРЂАН ЂОКОВИЋ У ТРАНСУ! Ево како је отац најбољег тенисера света прославио златну олимпијску медаљу (ВИДЕО)

Foto: N. Paraušić

Nakon veličanstvene pobede, slavlje je krenulo širom Srbije, pa je tako na ulicama širom naše zemlje započela fešta o kojoj će se pričati godinama.

Trobojke, nepregledne kolone automobila, srpsko kolo, i himna mogle su se čuti sa svih strana, međutim, ono što je sve zanimalo tokom, ali i nakon meča dvojice najvećih, jeste to, gde su bili roditelji Novaka Đokovića, koji se nisu našli u loži kako bi ispratili jedan od najvažnijih mečeva svog sina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, u loži su bili supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan, dok roditelji srpskog broja jedan nisu bili tu, što je mnoge začudilo, s obzirom na to da su često viđani kao podrška na njegovim mečevima.

Međutim, na internetu se pojavio snimak na kom se vidi veliko slavlje u Beogradu, a koje je, po svemu sudeći, organizovao Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića.

Srđan Đoković je u društvu najbližih prijatelja i rodbine uz trubače slavio olimpijsko zlato svog sina prvenca.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)