GORI PARIZ! Novak Đoković lumpovao do kasno u noć, tu je i NBA zvezda, a jedna stvar velika misterija

Novosti online

05. 08. 2024. u 10:52

Novak Đoković proslavio je zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u jednom restoranu u Parizu.

ГОРИ ПАРИЗ! Новак Ђоковић лумповао до касно у ноћ, ту је и НБА звезда, а једна ствар велика мистерија

Foto: Profimedia

Naime, Srbin je u luksuznom francuskom restoranu lumpovao sa bratom Markom, Jankom Tipsarevićem, a tu je bio čak i Džejson Tejtum, košarkaš Bostona i SAD, te glumac Damson Idris.

Sve vreme je do njih bila i zastava Srbije, a Novak je „izveo u grad“ i zlatnu olimpijsku medalju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prema izveštajima francuskih medija, žurka je potrajala do dva sata posle ponoći.

Foto: Profimedia

 

Đoković je odlučio da se opusti i da proslavi u velikom stilu činjenicu da je sada i zvanično osvojio sve što je mogao u tenisu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prema informacijama portala "Nova", najbolji teniser svih vremena trebalo bi danas, u ponedeljak, da dođe u srpsku prestonicu. Navodno bi to trebalo da učini privatnim letom, pa nije poznato kada bi mogao da sleti u Beograd.

Foto: Profimedia

 

Međutim, prema nezvaničnim informacijama MONDA, to još uvek nije potvrđeno. Sa nekoliko strana stigao je odgovor "da se još uvek ne zna Novakov plan". Đoković je u jednom pariskom restoranu slavio do dva ujutru i još uvek nije doneo konačnu odluku oko toga šta je sledeća destinacija i kakvu ideju ima.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)