"GARANTUJEM VAM!" Sava Ranđelović posle 17 primljenih golova od Mađarske: Đoković nam je preneo mentalnu snagu koja će nam značiti!

Đ. S.

05. 08. 2024. u 13:32

Vaterpolo reprezentacija Srbije je porazom završila uvodnu fazu olimpijskog turnira, ali Sava Ranđelović ne očajava.

ГАРАНТУЈЕМ ВАМ! Сава Ранђеловић после 17 примљених голова од Мађарске: Ђоковић нам је пренео менталну снагу која ће нам значити!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Mađarska je u "večitom derbiju" pobedila Srbiju, a Ranđelovć je najpre pričao o činjenici da je primljeno 17 pogodaka:


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- I pamtim, i ne takve utakmice... Jeste na mnogo golova, nismo igrali odbranu kao protiv Francuske, da li zbog rasterećenosti jer smo već u četvrtfinalu... Počeli smo dobro, poveli, na kraju druge četvrtine primili taj jeftin gol koji nas je malo poremetio, nismo uspeli da se konsolidujemo posle. Ostaje nam dan da se odmorimo. Celo leto, ceo život se spremamo za to četvrtfinale, garantujem da ćemo biti bolji sigurno. Pratićemo ceo dan te ostale mečeve da vidimo sa kim igramo.

Slavlje sa Novakom u olimpijskom selu

- Jako emotivno je bilo, najbolji sportista svih vremena kompletirao je sve svoje trofeje, doneo zlato Srbiji koje je čekao toliko godina, preneo nam je energiju i tu njegovu mentalnu snagu koja će nam značiti u odlučujućim momentima.

Novak jedno zlato, Sava dva, a niko od srpskih sportista - nema tri

- Došli smo kao da nemamo nijedno svi. Ne mislimo na taj način da "imamo šansu za treće zlato koje nema nijedan naš sportista". Idemo da se odmorimo i spremimo što bolje za to četvrtfinale. Stigle su nam i porodice da budu uz nas na jednom ovakvom takmičenju, srećom da je u Evropi - istakao je Sava Ranđelović, dok se još čekalo da se vidi kada i protiv koga će naši vaterpolisti igrati na startu nokaut faze.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO:  BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)