KAKAV MEČ! Odbojkaška reprezentacija Italije neverovatnim preokretom savladala Japance i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara

Filip Milošević

05. 08. 2024. u 16:24

Muška odbojkaška reprezentacija Italije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila selekciju Japana 20:25, 23:25, 27:25, 26:24, 17:15.

КАКАВ МЕЧ! Одбојкашка репрезентација Италије невероватним преокретом савладала Јапанце и пласирала се у полуфинале Олимпијских игара

FOTO: AP/Tanjug

Neverovatno je što Japan nije uspeo da iskoristi 2:0 u setovima, i prednosto d čak 24:21 u trećem. Sjajnim servisima i još boljim blokovima Italija se domogla četvrtog seta, a onda je za njih sve bilo lakše u nastavku.

Najefikasniji u selekciji Italije bio je Alesandro Mikeleto sa 24 poena, dok su Juri Romano i Danijele Lavija zabeležili po 19. U reprezentaciji Japana najbolji je bio Juki Išikava sa 32 poena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Odbojkaši Italije će u polufinalu OI igrati protiv pobednika meča između Nemačke i Francuske, koji je na programu od 17 časova.

Odbojkaši Poljske su ranije danas izborili plasman u polufinale OI, pošto su savladali Sloveniju 3:1, po setovima 25:20, 24:26, 25:19, 25:20. Poljska će u polufinalu igrati sa boljim iz duela između Brazila i SAD. Ovaj meč je na programu večeras od 21 sat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)