"MOGLI STE DA OSTAVITE NEKU KARTU ZA MENE!" Novak Đoković prodefilovao Parizom sa olimpijskim zlatom i nasmejao prestonicu Francuske

Novosti online

05. 08. 2024. u 18:33

Novak Đoković prošetao je na šampionskoj paradi na trgu "Trokadero", a potom se obratio i svim navijačima koji su bili prisutni.

МОГЛИ СТЕ ДА ОСТАВИТЕ НЕКУ КАРТУ ЗА МЕНЕ! Новак Ђоковић продефиловао Паризом са олимпијским златом и насмејао престоницу Француске

Foto: Profimedia

Đoković je prodefilovao Pariziom pred 13 i po hiljada ljudi, a potom se obratio navijačima.

 - Dobar dan svima, dobar dan Parizu. Ovo je vrh moje karijere i san svakog sportiste. Kada ste mladi, sanjate o tome da reprezentujete svoju zemlju širom sveta. Postoje mnogi gren slemovi, Rolan Garos je jedan od njih, ali Olimpijske igre su čast i privilegija. Definitivno je ovo najveći uspeh koji sam ostvario zbog emocija kroz koje sam prolazio. Kada sam osvojio poslednji poen, to nikada nisam osetio. Sa 37 godina sam bio bolji od mlađeg momka i da ostvarim zlato. To je ostvarenje sna i nisam mogao ništa bolje da postignem - rekao je Novak na početku obraćanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zahvalio se svim navijačima koji su bili prustni i poslao im posebnu poruku.

 - Sjajna je podrška, vi ste najbolji navijači na svetu. Neverovatno! Svaki sport je popunjen, hteo sam da uzmem par karata, ali sve su rasprodate, nije ih bilo ni za mene. Mogli ste da ostavite neku kartu i za mene. Šalim se, stvarno ste sjajni. Divno je biti deo Olimpijskih igara i ove tradicije. Nosio sam zastavu u Londonu na otvaranju i mislio sam da je to najveće dostignuće za nekog sportistu. Do juče, kada sam osvojio zlato - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu savladao Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6).

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu