"HVALA SVIMA I - SLAVA BOGU!" Novak Đoković opčinio Pariz i dan posle finala, pa nagovestio spektakl na svečanom dočeku u Srbiji

Novosti online

05. 08. 2024. u 19:02

Novak Đoković je sa olimpijskom zlatnom medaljom i srpskom trobojkom posetio šampionsku paradu na pariskom trgu "Trokadero", a potom se na zanimljiv način osvrnuo i na taj spektakl, ali i na aktuelni sportski trenutak čija je glavna zvezda.

ХВАЛА СВИМА И - СЛАВА БОГУ! Новак Ђоковић опчинио Париз и дан после финала, па наговестио спектакл на свечаном дочеку у Србији

Foto: Profimedia

Govoreći za Radio-televiziju Srbije istakao je najpre ovo:

- Verovatno je ovo mojih najuzbudljivijih 30 sati u profesionalnoj karijeri. Ne znam.. Ovakvi događaji me samo još više iznenađuju. Nisam, stvarno, ovoliko ljudi očekivao. Kada smo prilazili rekli su nam da ima skoro 15.000 ljudi. Stvarno, neverovatna atmosfera, neverovatna energija. Rekao sam juče posle meča da su emocije koje sam doživeo na terenu neuporedive sa bilo čime u mojoj karijeri i to...  nastavlja da raste. Nekako, ne znam kako bih vam opisao. Osećam veliki umor i iscprljenost, a s druge strane adrenalin je i dalje jako visok i ovo samo još pospešuje, doprinosi toj želji i volji da nastavim da slavim. Jedva čekam da budem sa svojim narodom, pa da se nastavi slavlje ovog istorijskog uspeha - rekao je Nole, ali nije otkrio kada se u Srbiju vraća.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije želeo da priča o tome da li su mu Olimpijske igre produžile karijeru jer "želi da uživa u ovom trenutku", a govorio je i o rečima legendarne teniserke Kris Evert, koja je oduševljena Novakovom ljubavi da igra za otadžbinu.

- Takva motivacija i inspiracija ne postoji nigde drugde, kod nas je ima na pretek i nigde drugde ne morate da je tražite. Nezavisno od toga koliko godina imate, jer je to stvarno ogromna čast i privilegija, uzimajući u obzir sve one sportiste i sve one ljude koji su obeležili srpsku istoriju, koje svi slavimo, cenimo i veličamo, i kojih se sećamo, a koji su trasirali put za sve nas. Tako da... hvala svima i slava Bogu! - zaključio je Novak Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da li je spavao sa medaljom?

- Moja deca su! - otkrio je Nole.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO:  BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu