"MORA SAD JAKO, NAJSNAŽNIJE!" Aleksa Avramović najavljuje da će se košarkaši Srbije "kidati" sa Australijancima u četvrtfinalu

Filip Milošević

05. 08. 2024. u 19:22

Košarkaši Srbije i Australije odmeriće snage u četvrtfinalu Olimpijskih igara u utorak od 14:30 časova, a Aleksa Avramović je izneo svoja očekivanja pred ovaj duel.

МОРА САД ЈАКО, НАЈСНАЖНИЈЕ! Алекса Аврамовић најављује да ће се  кошаркаши Србије кидати са Аустралијанцима у четвртфиналу

FOTO: FIBA.Basketball

– Čeka nas izuzetno dobar protivnik, koji isto dobro trči, slično Južnom Sudanu, sa dosta fizikalija. Opet, Sudan je fizički veći i bila je naporna utakmica za sve nas. Regenerisali smo se, ulazimo maksimalno motivisani u utakmicu, jer znamo da smo izgubili od njih u pripremnom periodu. Nismo tada imali dosta igrača koji će sada biti u sastavu. Spremamo se, znamo da ih krasi igra sa mnogo tranzicije, imaju toliko NBA igrača koji su navikli na taj stil košarke. Tu stvaraju prednost što se tiče napada. Ako budemo ušli u odbranu jako, najsnažnije, moći ćemo da odvojimo njihove igrače od koša i lopte i imaćemo šansu za pobedu.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji